Det ble opprettet Planner prosjekt hvor det ble fordelt oppgaver, ansvar og tid.

Vyrk er en ambisiøs industribedrift på Innlandet som opplevde det var mer å hente fra Teams og M365. Med ambisiøse vekstplaner hadde de behov for å bli mer effektiv i internkommunikasjon og samhandling.

De slet med tunge strukturer i lagring og gjenbruk av dokumenter, noe de ønsket å forbedre – og de har mange pågående prosjekter som kunne understøttes bedre av systemene de allerede betaler for.

Løsningen ble å samarbeide med Avensi i et lite og effektfullt prosjekt som også inkluderer eLæring. Jan fra Avensi har deltatt på en strategisamling med ledelsen hvor det ble klarlagt formål for satsingen og definert noen tydelige kriterier.

Så er det gjennomført 2 workshoper for alle på 60 min med noen ukers mellomrom. Alle ansatte har hatt tilgang på eLæring. Avdelingslederne har alle hatt rolle som prosesseiere i egen avdeling, og de har også hatt en workshop med fokus på prosessen, indikatorene – og eventuelle justeringer. Prosjektet har vært tidseffektivt og Vyrk har fått mye for relativt lite penger. Totalkostnaden mot Avensi ble på ca 2000,- pr ansatt.

Resultatet ble meget bra, forteller administrasjonsleder Reidar Lyseng:

Vyrk er veldig fornøyd med samarbeidet. Avensi har tilpasset kompetansehevingen ut fra våre behov på en god måte. Utviklingen de har hjulpet oss med har gitt god kommunikasjonsflyt i bedriften, og vi setter stor pris på kompetansen og løsningene de har kommet med.

Vyrk har 60 ansatte, og er en bærekraftig industribedrift på Innlandet som leverer skreddersøm fra gulv til tak innen bl.a panel, gulv, listverk og glass, se bilde nedenfor.

De har fabrikker i Rogne, Trysil og Stange, samt et eget høvleri i Brumunddal. De senere årene har Vyrk investert flere millioner i nye maskiner og digitalisering for å effektivisere produksjonen. Vekstambisjonene er store og i 2022 vil Vyrk omsette for ca. 125 millioner.

Her fra Workshop med avdelingsledere midt i forløpet.

Vyrk er blitt en viktig aktør innenfor behandling av trevirke og konkurransen er tøff. Nå er de rigget for ytterligere innovative prosjekter og vekst.

Gjennom en enkelt arbeidsdag er det betydelig kommunikasjon og samhandling som skal til. Å effektivisere dette har høy verdi.

Samtidig gir det høyere sikkerhet på dokumentnivå at bedriften har en ryddigere og mer forutsigbar struktur på filnavn og mappestrukturer. Det arbeides mer skybasert mot sentralt plasserte dokumenter nå enn tidligere. Samskaping har blitt enklere.

Vyrk har bestemt seg, de har tatt noen nye skritt – de skal lykkes med sine ambisiøse mål!

Nedenfor ser du en del av produktområdene til Vyrk. Det er en massiv innsats fra mange avdelinger som skal til for å levere alt dette, og å utvikle seg videre.

 

En smakebit fra Teams eLæringskurs:

Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Jan Gamre fra Avensi

Vi tar gjerne en prat for å bli bedre kjent.