Vi er opptatt av den menneskelige siden ved digital transformasjon

Avensi består av de samme folkene som jobber i Kreasjon. Vi lager og gjennomfører kurs, eLæring og mikrolæring, og vi har omfattende erfaring som konsulenter og rådgivere til private og offentlige virksomheter.

Jan Gamre

Jan Gamre

Ledelse og utvikling

jan@kreasjon.net

Jan er genuint opptatt av utvikling og gode prosesser, det komplekse «menneskelige elementet» når man tar i bruk teknologi.

Steinar Sevje

Steinar Sevje

Prosessledelse

steinar@kreasjon.net

Steinar har allsidig ledererfaring og er opptatt av strategi, ledelse, forretningsutvikling og innovasjon. Han brenner for «å gjøre hverandre gode».

Anne Cathrine Endrerud

Anne Cathrine Endrerud

Prosessledelse og eLæring

anne@kreasjon.net

Anne Cathrine sitt hjerte brenner for  at bedrifter og organisasjoner får hentet ut flere gevinster av å benytte M365. Hun er en erfaren kursholder og pedagog.

Øystein Jensen

Øystein Jensen

eLæring og filmproduksjon

 
Øystein er vår eLæring- og multimediaperson, en tekniker med estetisk sans og samling.  Øystein har mye erfaring innen foto- og video, og brenner for hvordan det multimodale beriker opplæringen
Aina Skaug Bakkehaug

Aina Skaug Bakkehaug

Prosessveileder og eLæring

 
Aina er en nysgjerrig sjel som er opptatt av samskaping og samhandling med digitale verktøy. Aina brenner for at flere arbeidstakere skal få øynene opp for digitale muligheter i arbeidshverdagen.

Vi tar gjerne en prat for å bli bedre kjent og se om det er match mellom deres behov og det vi kan.

Første samtale er gratis.